veneta gordijnen kinderkamer

Samenwerken

Wij van MOMSPIRATION staan altijd open voor een duurzame samenwerking met bijzondere merken en ondernemers. Wil je samenwerken met mamablog MOMSPIRATION; hét online mama lifestyle blogazine voor mama’s die bewuster willen leven? Tof! Lees hieronder waar wij voor staan én wat wij belangrijk vinden in een samenwerking. Wil je met ons in contact komen over een samenwerking met onze mamabloggers? Dat is eenvoudig, stuur ons een berichtje via hello [at] momspiration [punt] nl.

Duurzaam & eerlijk; dat vinden wij belangrijk

MOMSPIRATION staat voor eerlijkheid. Wij zijn eerlijk over wat we van het product of de dienst vinden. We laten ons niet vertellen wat we moeten schrijven. Duurzaamheid staat voor ons bovenaan. Een groenere wereld, minder plastic én minder consumeren daar gaan we voor; voor onszelf, onze kinderen én onze planeet. Impact maken op een positieve en bewuste manier. Samenwerken met merken en bedrijven doen we alleen als we zeker weten dat het bijdraagt aan onze missie en als we er zelf écht enthousiast over zijn. 

Altijd transparant over samenwerkingen

Wij zijn eerlijk en open naar onze lezers over wanneer een blog geschreven is voor een samenwerking met de mamablog. Wanneer er sprake is van een samenwerking en welke vorm, dan vermelden we dit altijd in de blog én op sociale media (Facebook en Instagram). 

Heb je interesse in een samenwerking?

Heb je interesse in een samenwerking met een van onze bloggers of wil jij je merk graag verbinden aan MOMSPIRATION de mamablog voor een duurzame samenwerking? Stuur dan een e-mail naar hello [at] momspiration [punt] nl

Deze merken gingen je voor


Laten we samen aan de slag gaan.

Samen bereik je meer.