Blogs 2018

We Are Pregnant: dit is het leukste babyevent

Twee keer per jaar vindt, in de Spoorwegkathedraal in Utrecht, ‘We are Pregnant’ plaats. Het tofste babyfeest van Nederland als je het ons vraagt! Dus heb je dit eerste weekend van november nog geen plannen? Dan moet je dit zeker gaan doen!

Lees ook: We Are Pregnant; het tofste babyevent (inclusief video) over de 3e editie die Anouk, Marjolijn en Annette in maart 2019 bezochten. Ook in november 2019 zijn we weer van de partij!

Samen naar de 2e editie van We are Pregnant; dubbel zo gezellig, dubbel zo geslaagd.

Vorige jaar bezocht Marjolijn de eerste editie en was toen al enthousiast. En dan niet alleen over de geweldige cupcakes van Sprinkles Bakery maar over alles. En ook dit jaar, zo bleek op de eerste dag, is het gewoon een te gek event! Knus, verre van massaal en origineel.

Marjolijn en Anouk waren er vandaag, op de eerste dag en zij keken hun ogen uit. Niet alleen is alles instaproof gestyled, er is werkelijk aan alle details gedacht om mama’s-to-be en kersverse mama’s een inspirerende dag te bezorgen. De leukste merken, gezellige zithoekjes en een ontspannen sfeer maken dat je wilt blijven en blijft rondkijken. Nog even hier, nog even daar. Tijd voor nog een theetje en gewoon even zitten. Shoppen bij de leuke stands, kletsen met ondernemers met mooie producten en we waren bij een hele bijzondere lancering…

Mies&Co Babylifestyle x Lief, Leuk & Eigen: een bijzondere samenwerking

Vandaag was namelijk ook de lancering van een nieuwe bijzondere collab tussen Mies & Co baby lifestyle en Lief, Leuk & Eigen. Samen hebben zij een collectie geboortekaartjes ontworpen.

De kaartjes zijn prachtig. En dat niet alleen, want er is meer. Deze collectie is opgedragen aan het Sophia Kinderziekenhuis. Omdat niet alle kindjes met een goede start worden geboren en ze daar heel veel hulp krijgen. Dit is geïnspireerd op het verhaal van Ester. Je leest er meer over op in de blog van Lief, leuk & Eigen. Een collectie uit het hart! Kies je voor deze mooie geboortekaartjes, dan steun je direct het Sophia Kinderziekenhuis.

Inspiratie, shoppen en gewoon een topdag

Annette was er ook een beetje bij. Onlangs maakte Anouk van haar en Pippa een aantal prachtige foto’s met de morsecode armbandjes van Little Elephant. Deze staan het hele weekend in de stand, tussen als die fantastische sieraden.

Verder waren er nog oneindig veel andere merken met de leukste kleding, spulletjes voor de babykamer, handige hebbedingen, mede-mamabloggers en inspirerende sprekers. Wij shopten onder andere een prachtige trui bij Baby Botanic, een tof speenkoord bij Chewies & more en adopteerden bij Mevrouw Schaap het allerschattigste konijn voor de babykamer in huize Boetzer. Anouk werd ook verliefd op de beeldjes van Bellyprint. #ikwilhet

Missie geslaagd? Zeker weten! Want deze 2e editie heeft alle verwachtingen overtroffen. Plus dat samen op stap gaan natuurlijk dubbel zo leuk is. Samen lekker kletsen over het leven als jongensmama, rondsnuffelen, opzoek naar leuke items en inspiratie opdoen (en geïnspireerd zijn we zeker!). Ideeën uitwisselen, thee en cupcakes en gewoon heerlijk genieten van een ontspannen dag.

We are Pregnant is gewoon het leukste babyevent van Nederland!

Liefs, Marjolijn & Anouk

Lees ook Babygebaren: hoe, wat en waarom?

Kijk voor de volgende editie en tickets op de website www.wearepregnant.nl.

Anouk (1985) is een enthousiaste creatieveling, die altijd vol nieuwe ideeën zit. Maar bovenal is zij trotse mama van zoontjes Oscar Yule (2018) en Nordin (2021) en dochtertje Charlie Lena (2022). Ze is getrouwd met Sander, een grappig meneertje die iets met computers doet. Samen wonen zij in het gezellige Lisse met hondje Evi. Anouk is zelfstandig onderneemster. Zij werkt als foto-, en videograaf samen met andere vrouwelijke ondernemers om hun passie en verhaal te vertalen naar beeld.

One Comment

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.